naar top
Menu
Logo Print

ICS COOL ENERGY

ICS COOL ENERGY

ROTSCHOTSEWEG 4
5271 WX SINT-MICHIELSGESTEL
+31882582580
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Totaaloplossingen in temperatuurbeheersing

Specialist in proceskoeling, procesverwarming en HVAC oplossingen

ICS Cool Energy is gespecialiseerd in koeling en verwarming van industriële processen en is Europees marktleider op het gebied van verkoop, verhuur en service voor uiteenlopende koel- en verwarmingsoplossingen.

Het product- en dienstenaanbod omvat oplossingen op maat, toepasbaar in diverse sectoren waaronder bijvoorbeeld de maakindustrie, drank- en voedselindustrie, chemische en farmaceutische industrie, kunststof- en rubberfabricage en metaalbewerking.

Wij werken samen met eindgebruikers (of via de installateur), merkfabrikanten en handelsbedrijven en kunnen elke behoefte vertalen naar een multifunctionele en energie-efficiënte proceskoeling, procesverwarming of HVAC-systeem. Uit voorraad leverbaar of op maat gemaakt. Via verkoop, verhuur of full operational lease.

Uitgebreid aanbod

Onze internationale vloot beschikt over een grote verscheidenheid aan machines en oplossingen waaronder koudwatermachines, koeltorens, temperatuurregelaars, boilers voor water tot 225°C, olieverwarmers van 180°C tot 400°C, Air blast koelers en temperatuurregelaars voor geavanceerde procesbeheersing met zeer nauwkeurige analyse.

Kwaliteit en Milieu

Alle door ICS Cool Energy geproduceerde machines worden vervaardigd om aan de strenge eisen van ISO 9001-certificering te voldoen. Ook nemen wij deel aan het Eurovent-certificeringsprogramma. Het certificatiemerk garandeert dat producten zijn onderworpen aan onafhankelijke controle en  nauwkeurige beoordeling. Daarnaast zijn wij VCA + F-gassen gecertificeerd.

24/7 Service

Wij bieden technische ondersteuning en met onze 24/7 storingsdienst totale ontzorging voor de klant. Ook kunnen wij het volledige onderhoud van uw installatie verzorgen.

Welke uitdaging u ook heeft op gebied van temperatuurbeheersing, ICS Cool Energy heeft de juiste oplossing. ‘We make it work’!

Meer informatie op onze website

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •