naar top
Menu
Logo Print

Brabantse Metaaldagen bereikt al 85 exposanten

Focus op procesoptimalisatie en efficiëntieverbetering
magazine

Het nieuwe event de Brabantse Metaaldagen, dat van 10 tot 12 april 2019 zal plaatsvinden in de Bossche Brabanthallen, kan al rekenen op ruim 85 exposanten. Bij dit event staat kennisoverdracht rondom de thema's procesoptimalisatie en efficiëntieverbetering centraal.
Dormac CNC Solutions zal ook aanwezig zijn op de Brabantse Metaaldagen. "Binnen Dormac hebben we met de afdeling Productie Automatisering veel kennis en ervaring opgedaan om een manarme productie te realiseren. Die ervaring laten we dan ook zien tijdens de Brabantse Metaaldagen. Zo willen we aantonen dat automatisering meer is dan alleen het beladen of ontladen van een draai- of freesmachine", vertelt Joost Verschure, directeur van Dormac. "Om er zeker van te zijn dat een geautomatiseerde productie niet onderbroken wordt, het aantal spindel-uren toeneemt, de kwaliteit hoog en constant blijft en de productiviteit wordt verhoogd, ontkom je niet aan systemen zoals hogedrukpompsystemen, koelmiddelsystemen en nevelfiltratie. Procesoptimalisatie begint bij dit soort systemen."
“De zoektocht vandaag de dag is niet naar een product, maar naar een oplossing”, zegt Jeroen ter Steege, organisator van de Brabantse Metaaldagen. "We laten daarom alleen exposanten toe die ook echt inhoudelijk bij kunnen dragen aan het thema. Daarom zal de beurs een meerwaarde zijn voor bezoekers, want je kan in een paar uur volledig op de hoogte gebracht worden van de laatste stand van zaken rondom procesoptimalisering."
De Brabantse Metaaldagen is ook ideaal qua datum. In een jaar waarin geen TechniShow wordt georganiseerd kan dit evenement uitgroeien tot een mooie relatiebeurs. “Begin 2019 is er ruimte voor een beurs. Maar later dat jaar vindt ook de EMO Hannover plaats en daarnaast zijn er nog heel veel kleine beurzen verspreid over het jaar. Door te kiezen voor één thema weten bezoekers precies wat ze kunnen verwachten. En dat zal wel eens een voordeel kunnen zijn in deze drukke markt", besluit Verschure.

BRABANTSE METAALDAGEN

BRABANTSE METAALDAGEN

+31318769233
-