naar top
Menu
Logo Print

ZAMRO zoekt 'Technische Professional en Talent van het Jaar'

ZAMRO zoekt 'Technische Professional van het Jaar'
magazine

De online technische groothandel Zamro is op zoek naar de ‘Technische Professional en Talent van het Jaar’.
“Met de zoektocht naar de Technische Professional van het jaar 2018 wil Zamro, samen met samenwerkingspartner ROC Opleidingen Amsterdam en Flevoland, technische vakmannen en veelbelovende talenten een podium bieden”, zegt Eric Croon, oprichter en CCO van Zamro.
“Deze verkiezing legt de focus op technische vakmannen waar op dit moment veel vraag naar is. Met als resultaat dat we hopelijk bij veel mensen de interesse wekken voor een opleiding of baan in de techniek”, aldus Croon.
De zoektocht richt zich op alle vakmannen en talenten in de technische sector. De ‘Professional’ heeft zich bewezen in de sector door jarenlange praktijkervaring. Hij/zij onderscheidt zich door een bijzondere prestatie het afgelopen jaar, een unieke zakelijke kans of de ontwikkeling van een innovatief product.
Het ‘Talent’ is de perfecte vakman in spe: hij/zij studeert nog of is maximaal 1 jaar aan het werk en is een potentiële topper in het vakgebied door bijvoorbeeld een eigen bedrijf te hebben gestart of buitengewoon te hebben gepresteerd tijdens de opleiding of stage. De finalisten maken kans op de titel en een uitgebreid prijzenpakket. Deelnemers kunnen zich nog tot 1 mei aanmelden op  www.technischprofessionalvanhetjaar.nl.