naar top
Menu
Logo Print

Smit Heat Treatment zet beste beentje voor op Welding Week

Verkoop van weerstandsmachines en gloei units
magazine

Smit Heat Treatment heeft jarenlange kennis en expertise op het gebied van warmtebehandelingen. Ook verhuurt en verkoopt de onderneming inductie en weerstandmachines, inclusief de diverse bijbehorende verbruiksmaterialen.
De weerstandmachines van 10 tot 50 kVA en inductiemachines van 35 tot 80 kVA zijn uitstekend geschikt voor het gloeien van kleine tot middelgrote rond- en sluitnaden en voor het uitvoeren van voorwarmwerkzaamheden.
De 50 KVA mobiele gloei unit is geschikt voor gloeien en voorverwarmen en is voorzien van registratieapparatuur. De 10 kVA mobiele gloei unit is draagbaar en ideaal voor toepassing in kleine ruimtes.
De inductie- en weerstandsapparatuur zijn gebruiksvriendelijk en de verwarmingselementen zijn eenvoudig aan te brengen. Indien gewenst krijgt u hiervoor van Smit Heat Treatment een duidelijke instructie zodat u er zelf mee aan de slag kunt.
Heeft u geen tijd of personeel beschikbaar? Dan kan een Heat Treatment Engineer van Smit Heat Treatment uiteraard een succesvolle warmtebehandeling voor u uitvoeren.
Interesse? Bezoek dan Smit Heat Treatment op stand 5-B120.

SMIT INDUSTRIAL HEAT TREATMENT

SMIT INDUSTRIAL HEAT TREATMENT

+31485316566
-