naar top
Menu
Logo Print

Faro organiseert High-Speed Laserscanning Day in Eindhoven

Dinsdag 29 oktober 2019
magazine

Op dinsdag 29 oktober 2019 organiseert Faro Benelux in Eindhoven de High-Speed Laserscanning Day. Tijdens deze dag worden Faro’s meest recente oplossingen voor high-speed laserscanning en directe analyse voor het eerst voorgesteld. Ook worden de laatste en toekomstige ontwikkelingen met betrekking tot Faro-laserscanningtechnologie en intelligente softwareoplossingen gepresenteerd. Digitale en 3D-planning met BIM (Building Information Modeling) wordt het nieuwe standaard proces. Met Faro’s oplossingen kunnen scanprojecten met de hoogste nauwkeurigheid worden uitgevoerd waardoor de efficiëntie in 3D data capturing wordt verhoogd.
Geïnteresseerd? Registreren kan op de website van Faro. Deelname is gratis.
Datum: dinsdag 29 oktober 2019 van 9:30 tot 14:00 uur
Programma
9:30 uur: Welkom en introductie
9:45 uur: Presentatie en live demo van onze nieuwe high-speed laserscanning oplossingen: Focus Swift & As-built Modeller Software
10:45 uur: FARO Focus S and Scene 2019 laatste nieuws
11:30 uur: BuildIT Construction laatste nieuws
12:00 uur: Lunch
12:45 uur: Live Demo van FARO ScanPlan, updates en WebShare Cloud
14:00 uur: Q&A en netwerken
Locatie:Conference Center, High Tech Campus 1, Eindhoven

FARO

FARO

HIGH TECH CAMPUS 68
5656 AG EINDHOVEN
+31407981010
+31407981099
www.faro.com
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

FARO ontwikkelt mobiele CMM's (coördinatenmeetmachines) en 3D-imaging systemen om dimensionale metrologieproblemen op te lossen.

De technologie van FARO biedt zeer nauwkeurige 3D-metingen, imaging en vergelijking van onderdelen en samengestelde structuren binnen de productie en de kwaliteitsborgingsprocessen. De systemen worden gebruikt voor het inspecteren van componenten en samenstellingen, productieplanning, het documenteren van grote volumes of het structureren in 3D, en nog veel meer.

Met de FARO 3D-meettechniek kunnen bedrijven efficiëntie maximaliseren en processen verbeteren.

FARO biedt een scala aan meetarmen voor tactiele en contactloze metingen, inclusief de FARO® Prime, FARO Edge®, FaroArm®, FaroArm® Fusion, Edge ScanArm®, Laser ScanArm®, FARO® Gage, FARO® Design ScanArm voor reverse engineering en CAD-gebaseerd ontwerp, FARO® Cobalt Array Imager, een metrology-grade contactloze scanner die miljoenen hoge resolutie 3D coördinatenmetingen vastlegt in enkele seconden. Het portfolio van FARO bevat ook de nieuwe FARO® TracerM, een 3D Laser Projectiesysteem voor efficiënte, nauwkeurige, lasergestuurde assemblage en productie, de nieuwe FARO® VectorRI Imaging Laser Radar, een groot-volume, contactloze 3D meetoplossing voor zowel handmatige en geautomatiseerde productieprocessen als de extreem nauwkeurige FARO® Laser Tracker voor korte tot lange meettoepassingen tot 80 meter.

FARO biedt tevens de FARO® Laser Scanner Focus 3D Series, FARO® Handheld Scanner Freestyle 3D en de FARO® Laser Trackers Vantage voor grote volumemetingen, de CAD-gebaseerde meet- en rapportagesoftware CAM2 Measure 10 en CAM2 SmartInspect, en de 3D documentatiesoftware SCENE, SCENECT, 3D App Center en SCENE Webshare Cloud.

  •   
  •   

Producten & Diensten