naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe 8-Axis Quantum FaroArm - de enige draagbare meetarmoplossing met een achtste as

VideoREALTIME ONDERDELENROTATIE OM KWALITEITSINSPECTIEPROCESSEN TE STROOMLIJNEN

De 8-Axis Quantum FaroArm integreert naadloos een draagbare FaroArm met een volledige roterende 8e as om uw meetactiviteiten te vereenvoudigen en te versnellen.

Het stelt fabrikanten in staat om de productkwaliteit eenvoudig te controleren door middel van 3D-inspectie, dimensionale analyse, CAD-vergelijking, gereedschapscertificering, reverse engineering en nog veel meer. Bekijk de video

Profiteren van:

8Axis- Met slechts kleine bewegingen vastleggen, waardoor herpositionering minder nodig is

- Tot 40% minder tijd nodig voor het meten van onderdelen en assemblages

- Focus op de daadwerkelijke meting en niet op de meetprocessen

- Meet- en scanactiviteiten uit te voeren binnen een minimale footprint

Meer informatie

FARO

FARO

HIGH TECH CAMPUS 68
5656 AG EINDHOVEN
+31407981010
+31407981099
www.faro.com
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

FARO ontwikkelt mobiele CMM's (coördinatenmeetmachines) en 3D-imaging systemen om dimensionale metrologieproblemen op te lossen.

De technologie van FARO biedt zeer nauwkeurige 3D-metingen, imaging en vergelijking van onderdelen en samengestelde structuren binnen de productie en de kwaliteitsborgingsprocessen. De systemen worden gebruikt voor het inspecteren van componenten en samenstellingen, productieplanning, het documenteren van grote volumes of het structureren in 3D, en nog veel meer.

Met de FARO 3D-meettechniek kunnen bedrijven efficiëntie maximaliseren en processen verbeteren.

FARO biedt een scala aan meetarmen voor tactiele en contactloze metingen, inclusief de FARO® Prime, FARO Edge®, FaroArm®, FaroArm® Fusion, Edge ScanArm®, Laser ScanArm®, FARO® Gage, FARO® Design ScanArm voor reverse engineering en CAD-gebaseerd ontwerp, FARO® Cobalt Array Imager, een metrology-grade contactloze scanner die miljoenen hoge resolutie 3D coördinatenmetingen vastlegt in enkele seconden. Het portfolio van FARO bevat ook de nieuwe FARO® TracerM, een 3D Laser Projectiesysteem voor efficiënte, nauwkeurige, lasergestuurde assemblage en productie, de nieuwe FARO® VectorRI Imaging Laser Radar, een groot-volume, contactloze 3D meetoplossing voor zowel handmatige en geautomatiseerde productieprocessen als de extreem nauwkeurige FARO® Laser Tracker voor korte tot lange meettoepassingen tot 80 meter.

FARO biedt tevens de FARO® Laser Scanner Focus 3D Series, FARO® Handheld Scanner Freestyle 3D en de FARO® Laser Trackers Vantage voor grote volumemetingen, de CAD-gebaseerde meet- en rapportagesoftware CAM2 Measure 10 en CAM2 SmartInspect, en de 3D documentatiesoftware SCENE, SCENECT, 3D App Center en SCENE Webshare Cloud.

  •   
  •   

Producten & Diensten