naar top
Menu
Logo Print

ALL-IN-ONE OPLOSSING VAN FARO OP MACHINEERING

OPLOSSINGEN OP MACHINEERING

Dit jaar presenteert FARO een all-in-one oplossing van mobieleFaro Brengt all-in-one oplossingen naar Machineering 3D-meettechniek voor de maakindustrie op Machineering 2019. Eén van de producten waarmee FARO mobiliteit en flexibiliteit naar de maakindustrie brengt, is de FaroArm Quantum 8-Axis. Het 8-Axis systeem voegt een functioneel geïntegreerde, maar wel fysiek separate, 8ste as toe. Deze wordt direct aan de FaroArm® gekoppeld en vereist geen extra insteltijd waardoor de productiviteit van de gebruiker verhoogt. Het 8-Axis systeem is ideaal voor het afhandelen van een reeks tast- en scanmetingen, waaronder productinspectie, uitlijning, dimensionale analyse, CAD-gebaseerde inspectie, prototype scannen en reverse engineering.

FARO VANTAGE LASER TRACKER

Daarnaast zal ook de nieuwe FARO Vantage Laser Tracker met 6DoF te zien zijn op Machineering. Ook de 6Probe voor het snel meten van verborgen, moeilijk bereikbare plaatsen wordt getoond. Deze oplossingen meten en scannen zonder verlies van nauwkeurigheid. Het FARO Vantage Laser Tracker platform kan door één enkele operator met een mobiele telefoon of tablet worden bestuurd.

CAM2 SOFTWAREPLATFORM

Op het gebied van software demonstreert FARO het CAM2 softwareplatform. Het platform is specifiek ontwikkeld om gebruikers in staat te stellen het beste prestatieniveau te realiseren met alle FARO-metrologieproducten in de branches automotive, lucht- & ruimtevaart, machines en metaalproductie. Bezoek FARO op Machineering op stand A49.

TEAM

- Philippe Olivier
- Leon Sangen

PRODUCTEN

- FaroArm Quantum 8Axis
- Laser Trackers met 6DOF
- CAM2 softwareplatform

FARO

FARO

HIGH TECH CAMPUS 68
5656 AG EINDHOVEN
+31407981010
+31407981099
www.faro.com
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

FARO ontwikkelt mobiele CMM's (coördinatenmeetmachines) en 3D-imaging systemen om dimensionale metrologieproblemen op te lossen.

De technologie van FARO biedt zeer nauwkeurige 3D-metingen, imaging en vergelijking van onderdelen en samengestelde structuren binnen de productie en de kwaliteitsborgingsprocessen. De systemen worden gebruikt voor het inspecteren van componenten en samenstellingen, productieplanning, het documenteren van grote volumes of het structureren in 3D, en nog veel meer.

Met de FARO 3D-meettechniek kunnen bedrijven efficiëntie maximaliseren en processen verbeteren.

FARO biedt een scala aan meetarmen voor tactiele en contactloze metingen, inclusief de FARO® Prime, FARO Edge®, FaroArm®, FaroArm® Fusion, Edge ScanArm®, Laser ScanArm®, FARO® Gage, FARO® Design ScanArm voor reverse engineering en CAD-gebaseerd ontwerp, FARO® Cobalt Array Imager, een metrology-grade contactloze scanner die miljoenen hoge resolutie 3D coördinatenmetingen vastlegt in enkele seconden. Het portfolio van FARO bevat ook de nieuwe FARO® TracerM, een 3D Laser Projectiesysteem voor efficiënte, nauwkeurige, lasergestuurde assemblage en productie, de nieuwe FARO® VectorRI Imaging Laser Radar, een groot-volume, contactloze 3D meetoplossing voor zowel handmatige en geautomatiseerde productieprocessen als de extreem nauwkeurige FARO® Laser Tracker voor korte tot lange meettoepassingen tot 80 meter.

FARO biedt tevens de FARO® Laser Scanner Focus 3D Series, FARO® Handheld Scanner Freestyle 3D en de FARO® Laser Trackers Vantage voor grote volumemetingen, de CAD-gebaseerde meet- en rapportagesoftware CAM2 Measure 10 en CAM2 SmartInspect, en de 3D documentatiesoftware SCENE, SCENECT, 3D App Center en SCENE Webshare Cloud.

  •   
  •   

Producten & Diensten