naar top
Menu
Logo Print

FARO organiseert Europese BIMovation-roadshow op Geospatial World Conference

Twee tot en met vier april in Amsterdam
magazine

FARO, een betrouwbare bron voor 3D-meet- en beeldvormingsoplossingen voor BIM, is een corporate sponsor van het Geospatial World Forum 2019. Dat evenement vindt plaats van 2-4 april 2019 in Taets Art & Event Park in Amsterdam.
Andreas Gerster, Vice President - Global Construction BIM bij FARO Europe zal, samen met andere leidinggevenden en klanten, het publiek toespreken tijdens de BIMovation-roadshow. Dan zal FARO de meest recente nieuwe laserscantechnologie en -software voorstellen en gaat in op de voordelen die ze bieden voor de gebruikers. Het Europese BIM-evenement van dit jaar vindt plaats als pre-conference-evenement op één april 2019, op de locatie van GWF.
"We zijn erg blij om onze technologische oplossingen en geavanceerde techniek van 3D-constructieplanning hier op de GWF te demonstreren. Het is een geweldige kans om onze capaciteiten te presenteren bij het vastleggen, verwerken en toepassen van 3D-scangegevens gedurende de gehele levenscyclus van het gebouw. Het is ook een kans voor ons om de belangrijkste actoren van de georuimtelijke industrie te ontmoeten,” zegt Andreas Gerster. De BIMovation vindt plaats op 1 april van 9.30 uur tot 16.30 uur. Daar kunt u FARO's oplossingen ontdekken voor het vastleggen van de werkelijkheid waarmee u uw efficiëntie in het vastleggen en verwerken van 3D-gegevens kunt vergroten.

FARO

FARO

HIGH TECH CAMPUS 68
5656 AG EINDHOVEN
+31407981010
+31407981099
www.faro.com
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

FARO ontwikkelt mobiele CMM's (coördinatenmeetmachines) en 3D-imaging systemen om dimensionale metrologieproblemen op te lossen.

De technologie van FARO biedt zeer nauwkeurige 3D-metingen, imaging en vergelijking van onderdelen en samengestelde structuren binnen de productie en de kwaliteitsborgingsprocessen. De systemen worden gebruikt voor het inspecteren van componenten en samenstellingen, productieplanning, het documenteren van grote volumes of het structureren in 3D, en nog veel meer.

Met de FARO 3D-meettechniek kunnen bedrijven efficiëntie maximaliseren en processen verbeteren.

FARO biedt een scala aan meetarmen voor tactiele en contactloze metingen, inclusief de FARO® Prime, FARO Edge®, FaroArm®, FaroArm® Fusion, Edge ScanArm®, Laser ScanArm®, FARO® Gage, FARO® Design ScanArm voor reverse engineering en CAD-gebaseerd ontwerp, FARO® Cobalt Array Imager, een metrology-grade contactloze scanner die miljoenen hoge resolutie 3D coördinatenmetingen vastlegt in enkele seconden. Het portfolio van FARO bevat ook de nieuwe FARO® TracerM, een 3D Laser Projectiesysteem voor efficiënte, nauwkeurige, lasergestuurde assemblage en productie, de nieuwe FARO® VectorRI Imaging Laser Radar, een groot-volume, contactloze 3D meetoplossing voor zowel handmatige en geautomatiseerde productieprocessen als de extreem nauwkeurige FARO® Laser Tracker voor korte tot lange meettoepassingen tot 80 meter.

FARO biedt tevens de FARO® Laser Scanner Focus 3D Series, FARO® Handheld Scanner Freestyle 3D en de FARO® Laser Trackers Vantage voor grote volumemetingen, de CAD-gebaseerde meet- en rapportagesoftware CAM2 Measure 10 en CAM2 SmartInspect, en de 3D documentatiesoftware SCENE, SCENECT, 3D App Center en SCENE Webshare Cloud.

  •   
  •   

Producten & Diensten