naar top
Menu
Logo Print

Design ScanArm 2.0

3D scanoplossing voor reverse engineering
magazine

De FARO Design ScanArm 2.0 is een draagbare 3D scanoplossing voor 3D modelleren, reverse engineering en CAD-gebaseerde ontwerptoepassingen tijdens het product lifecycle management (PLM) proces.De FAROBlu Laser Liner Probe HD met een extra brede scanlijn en een hoge beeldsnelheid van 600.000 punten per seconde heeft een groter scanbereik voor het snel vastleggen van puntenwolken. De nieuwe Design ScanArm® 2.0 biedt een tot 25% verbeterde systeemnauwkeurigheid vergeleken met de vorige generatie. Het geringe gewicht en de verbeterde manoeuvreerbaarheid drijven de productiviteit op en verhogen de ergonomie.

Technische specificaties:

- Armlengte: 2,5, 3,5 of 4 meter
- Inclusief 2 batterijen
- Gewicht: 9,5 kg (2,5 m), 9,6 kg (3,5 m) of 9,8 kg (4 m)

FARO

FARO

HIGH TECH CAMPUS 68
5656 AG EINDHOVEN
+31407981010
+31407981099
www.faro.com
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

FARO ontwikkelt mobiele CMM's (coördinatenmeetmachines) en 3D-imaging systemen om dimensionale metrologieproblemen op te lossen.

De technologie van FARO biedt zeer nauwkeurige 3D-metingen, imaging en vergelijking van onderdelen en samengestelde structuren binnen de productie en de kwaliteitsborgingsprocessen. De systemen worden gebruikt voor het inspecteren van componenten en samenstellingen, productieplanning, het documenteren van grote volumes of het structureren in 3D, en nog veel meer.

Met de FARO 3D-meettechniek kunnen bedrijven efficiëntie maximaliseren en processen verbeteren.

FARO biedt een scala aan meetarmen voor tactiele en contactloze metingen, inclusief de FARO® Prime, FARO Edge®, FaroArm®, FaroArm® Fusion, Edge ScanArm®, Laser ScanArm®, FARO® Gage, FARO® Design ScanArm voor reverse engineering en CAD-gebaseerd ontwerp, FARO® Cobalt Array Imager, een metrology-grade contactloze scanner die miljoenen hoge resolutie 3D coördinatenmetingen vastlegt in enkele seconden. Het portfolio van FARO bevat ook de nieuwe FARO® TracerM, een 3D Laser Projectiesysteem voor efficiënte, nauwkeurige, lasergestuurde assemblage en productie, de nieuwe FARO® VectorRI Imaging Laser Radar, een groot-volume, contactloze 3D meetoplossing voor zowel handmatige en geautomatiseerde productieprocessen als de extreem nauwkeurige FARO® Laser Tracker voor korte tot lange meettoepassingen tot 80 meter.

FARO biedt tevens de FARO® Laser Scanner Focus 3D Series, FARO® Handheld Scanner Freestyle 3D en de FARO® Laser Trackers Vantage voor grote volumemetingen, de CAD-gebaseerde meet- en rapportagesoftware CAM2 Measure 10 en CAM2 SmartInspect, en de 3D documentatiesoftware SCENE, SCENECT, 3D App Center en SCENE Webshare Cloud.

  •   
  •   

Producten & Diensten