naar top
Menu
Logo Print

Faro TracerM Laser ProjectorOptimaliseer de productie-workflows en verbeter de kwaliteit

FARO® TracerM Laser Projector

Op zoek naar manieren om de productieprocessen verder te stroomlijnen, de kwaliteit te verbeteren en de kosten van uitval te verminderen? Wellicht zijn laser templates de oplossing.

Faro TracerM Laser Projector

De laserprojectietechniek gebruikt CAD-bestanden om een virtuele template op een 3D-werkvlak te projecteren, zodat componenten tijdens de assemblage snel, nauwkeurig en betrouwbaar kunnen worden gepositioneerd. Laserprojectie maakt fysieke templates en matrijzen overbodig, waardoor het risico op menselijke fouten afneemt met als resultaat een gestroomlijnd productieproces en een algehele kwaliteitsverbetering.

Hoe kan laserprojectie uw bedrijf helpen?

Verbeter de kwaliteit & verhoog de productie

Faro TracerM Laser Projector

De laserprojector levert een virtuele template op een 3D-werkvlak, zodat componenten tijdens de assemblage snel, nauwkeurig en betrouwbaar kunnen worden gepositioneerd. De laser template is afkomstig van een 3D CAD-model, waarmee het systeem via de laser een projectie levert van de omtrek van onderdelen, voorwerpen of relevante gebieden. Het resultaat is een virtuele, algemene 3D-template voor het stroomlijnen van een groot aantal assemblage- en productietoepassingen.

Bedoeld voor grootschalige toepassingen. De TracerM levert een nauwkeurige, variabele projectie met een groot bereik, dat een gebied beslaat tot 15,2 x 15,2 meter (50 x 50 ft), en heeft een 3D-projectiebereik van 1,8 tot 15,2 meter (6 tot 50 ft).

Faro TracerM Laser Projector

Ideaal voor:

  • Positioneren en assembleren van onderdelen
  • Composietmaterialen en lamineren
  • Verf- en stickersjablonen
  • Visuele controle

Branches:

Composietindustrie, zware machinebouw • auto-industrie • lucht- en ruimtevaart • defensie • scheepsbouw

Faro TracerM Laser ProjectorU wilt meer weten?

  • Bekijk de video
  • Meer productinformatie
  • Uitgebreid artikel over de succesvolle assemblage met FARO TracerM-projectie
  • Of regel zonder enige verplichting een live webdemo

FARO

FARO

HIGH TECH CAMPUS 68
5656 AG EINDHOVEN
+31407981010
+31407981099
www.faro.com
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

FARO ontwikkelt mobiele CMM's (coördinatenmeetmachines) en 3D-imaging systemen om dimensionale metrologieproblemen op te lossen.

De technologie van FARO biedt zeer nauwkeurige 3D-metingen, imaging en vergelijking van onderdelen en samengestelde structuren binnen de productie en de kwaliteitsborgingsprocessen. De systemen worden gebruikt voor het inspecteren van componenten en samenstellingen, productieplanning, het documenteren van grote volumes of het structureren in 3D, en nog veel meer.

Met de FARO 3D-meettechniek kunnen bedrijven efficiëntie maximaliseren en processen verbeteren.

FARO biedt een scala aan meetarmen voor tactiele en contactloze metingen, inclusief de FARO® Prime, FARO Edge®, FaroArm®, FaroArm® Fusion, Edge ScanArm®, Laser ScanArm®, FARO® Gage, FARO® Design ScanArm voor reverse engineering en CAD-gebaseerd ontwerp, FARO® Cobalt Array Imager, een metrology-grade contactloze scanner die miljoenen hoge resolutie 3D coördinatenmetingen vastlegt in enkele seconden. Het portfolio van FARO bevat ook de nieuwe FARO® TracerM, een 3D Laser Projectiesysteem voor efficiënte, nauwkeurige, lasergestuurde assemblage en productie, de nieuwe FARO® VectorRI Imaging Laser Radar, een groot-volume, contactloze 3D meetoplossing voor zowel handmatige en geautomatiseerde productieprocessen als de extreem nauwkeurige FARO® Laser Tracker voor korte tot lange meettoepassingen tot 80 meter.

FARO biedt tevens de FARO® Laser Scanner Focus 3D Series, FARO® Handheld Scanner Freestyle 3D en de FARO® Laser Trackers Vantage voor grote volumemetingen, de CAD-gebaseerde meet- en rapportagesoftware CAM2 Measure 10 en CAM2 SmartInspect, en de 3D documentatiesoftware SCENE, SCENECT, 3D App Center en SCENE Webshare Cloud.

  •   
  •   

Producten & Diensten