naar top
Menu
Logo Print

Directeur Emuge-Franken BV NL zwaait af

Johan Vlietstra geeft de fakkel door aan David Stuart
magazine

Na ruim 37 jaar dienst treedt Johan Vlietstra eind dit jaar af als algemeen directeur bij Emuge-Franken Nederland en België om van een welverdiend pensioen te gaan genieten. Met David Stuart beschikt Emuge Franken intussen reeds over een geschikte opvolger voor Vlietstra. Stuart betreedt allerminst onbeslagen het gladde ijs, met een carrière van 11 jaar als salesmanager voor de Hoffmann Group. Gezien diens opgebouwde ervaring in de wereld van gereedschappen zal de functieoverdracht voor Stuart naar alle waarschijnlijkheid vlekkeloos kunnen verlopen.

Emuge-Franken BV NL, met de hoofdzetel in het Nederlandse Huissen, is sinds september 2005 ook actief op de Belgische markt om zo beide markten nog intensiever te kunnen bewerken. Het filiaal vertegenwoordigt er de merken Emuge, Franken, Hartner en Beck, een merkenportfolio waarmee een erg brede range aan draai- en freesbewerkingen tot een goed einde kunnen worden gebracht.

EMUGE FRANKEN

EMUGE FRANKEN

INDUSTRIESTRAAT 1/b
6851 EM HUISSEN
+31263259020
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Technische problemen voor België:
Dirk Van Der Linden: dirk.vanderlinden@emuge-franken.com

EF-Drill
de nieuwe volhard metaalboren van EMUGE – is het resultaat van uitgebreid onderzoekswerk. De allerlaatste bevindingen betreffende geometrie, materiaal en coatings, zijn in dit gereedschap verwerkt. De boordiameters voor roltappen zijn aangepast aan de nieuwste technologische ontwikkeling. Alle boordiameters voor schroefdraad zijn in stock voorradig. De boren en tappen zijn zodanig op elkaar afgestemd dat ze een meerwaarde geven zowel in kwaliteit als in levensduur. De uitmuntende centrering en zeer goede geometrie van de boor zijn de beslissende parameters om een goede schroefdraad te garanderen. Een soepele verspaning laat toe te werken met een laag vermogen en hoge rendabiliteit. Een perfecte combinatie van ontwikkeling, hardmetaal en coating resulteren in hoge verspaningsvolumes in de meest diverse materialen. De goede geleiding (4-fase) heeft haar nut in het bijzonder bewezen bij werkstukken met inkomende of bij uitgaande schuine boringen.

Algemene informatie: tel: +31 (0)26/ 325.90.20
                                      fax:+31 (0)26/ 325.52.19

  •   
  •   
  •   
  •   
  •