naar top
Menu
Logo Print

NOVIOSTAAL: UW BETROUWBARE EN GECERTIFICEERDE LEVERANCIER

Luisteren, adviseren en leveren van uw meest geschikte plaat- of bandstaalproduct

foto noviostaalWelke staalkwaliteit maakt uw product nog beter, kostenefficiënter of sterker? U staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar het juiste materiaal is het fundament van ieder product. Staal is er echter in een oneindig aantal variaties, dus hoe maakt u nu de juiste keuze? Hierbij kan NovioStaal u van dienst zijn. We luisteren, adviseren en leveren tenslotte het meest geschikte plaat- of bandstaalproduct. Voor vlakke staalproducten in alle soorten, maten en kwaliteiten is NovioStaal dé betrouwbare en ISO-9001 gecertificeerde leverancier. Zelfs als u behoefte heeft aan een product in een afwijkende soort, maat of hoeveelheid, pakken wij die uitdaging graag met beide handen aan.

NovioStaal hecht veel waarde aan langdurige relaties met zowel klanten als leveranciers. Samen met de gegarandeerde kwaliteit vormt dat al ruim 20 jaar de basis van het bedrijf.

SUPERIEURE KWALITEIT

NovioStaal is in de Benelux exclusief agent voor Bandstahl Service Hagen (BSH) & Bandstahl Schulte & Co (BSC). Dankzij een prima service en uitstekende kwaliteit hebben deze twee partners in een zeer sterk concurrerende staalmarkt al jaren een goede reputatie als betrouwbare leverancier.
BSH is een grote producent van geslit bandstaal warmgewalst, koudgewalst respectievelijk Sendzimir verzinkt en daarmee een belangrijke leverancier van de automobielindustrie en haar toeleveranciers.
BSC is een veelzijdige fabrikant van hoogwaardig bandstaal in diverse kwaliteiten met specifieke eisen inzake oppervlaktestructuur, toleranties en kantenuitvoeringen.

Deze partner levert koudgewalst bandstaal met bijzondere specificaties voor (fijn)stanswerk ten behoeve van bijvoorbeeld de automobiel- en transportindustrie.

Noviostaal beschikt over een kwalitatief en uitgebreid productiegammaWEERVAST PLAATSTAAL/CORTENSTAAL

Daarnaast beschikt NovioStaal over de meest uitgebreide voorraadsortering weervast plaatstaal (COR-TEN A® en S355J0WP) van Nederland die binnen 1 à 2 werkdagen na opdracht te leveren is. Buiten de standaardvoorraadafmetingen in COR-TEN A® en S355J0WP bieden wij u ook de mogelijkheid om Cortenstaal platen op uw gewenste lengte en soms zelfs breedtemaat te leveren.
Het unieke leverprogramma biedt mogelijkheden om platen af te rollen vanaf 0,6 t/m 20 mm dikte. Tevens beschikken wij over een ruime sortering kwarto platen weervast staal in diktes 6 t/m 120 mm.

PRODUCTIEPROGRAMMA

Noviostaal beschikt over een kwalitatief en uitgebreid productiegamma. Dat bevat onder meer onderstaande producten:

- Warmgewalst plaat-/bandstaal
- Koudgewalst plaat-/bandstaal
- Sendzimir verzinkt plaat-/bandstaal
- Elektrolytisch verzinkt plaat-/bandstaal
- Gealuminiseerd plaat-/bandstaal
- Zink-Magnesium plaat-/bandstaal
- Aluzink plaat-/bandstaal
- Coils
- Kwarto plaatstaal
- Weervast plaat-/bandstaal
- (COR-TEN A® & S355J0WP)
- Ketelbouw plaatstaal
- (16Mo3, P265GH-P355NH, 10/13CrMo4-5)
- Hoogvast plaat-/bandstaal
- (S355-700MC)
- Slijtvast plaatstaal
- (400/450/500HB)
- Vertind plaat-/bandstaal

NOVIOSTAAL

NOVIOSTAAL

BIJSTERHUIZEN 5143
6604 LX WIJCHEN
+31246750840
+31243608010