naar top
Menu
Logo Print

BUHLMANN NV: ADVIES-VERKOOP-SERVICE

DRIE BRANCHES

Meer dan 80 jaar ervaring in de wereld van spoorwegmateriaal, werktuigmachines en robotintegratie. Buhlmann NV, opgericht in 1931, bestaat vandaag uit 3 afdelingen: Werktuigmachines, Rolling Stock (materieel voor railverkeer en infrastructuur) en IMO NV (stockeersystemen en atelierinrichtingen).

WERKTUIGMACHINES

Verkoopprogrammalogo buhlmann

Ons verkoopprogramma voor werktuigmachines omvat freesmachines voor metaal en kunststof, boorcenters, bewerkingscentra, draaibanken, decolleteermachines, slijpmachines, gereedschapsslijpmachines, machines voor draad- en zinkvonkerosie, voorinstelapparaten evenals toebehoren en verbruiksgoederen voor werktuigmachines. Ook automatisatie en software voor productiemanagement behoren tot onze mogelijkheden.

Serviceafdeling

Onze professionele serviceafdeling biedt u: Automatisering en robotisering van uw machines, hotline voor technische bijstand, herstellingen, levering van wisselstukken, scholingen, inbedrijfstellingen, preventief onderhoud, machinerevisie, verkoop van occasiemachines, expertises, snelle interventies en competitieve tarieven voor werktuigmachines.

Raadpleeg ons voor de beste keuze! Buhlmann zal aanwezig zijn op Machineering, van 27 tot en met 29 maart, op stand C16.

BEURSTEAM

- Brice Bühlmann
- Frédéric Taillet
- Dirk Geleleens

PRODUCTEN

- Chiron
- CMS
- Cosen Saws
- Fehlmann
- Fermat
- Gioria
- Halter
- Huron
- IMO
- Kehren
- MCM
- Motorex
- Okamoto
- Spinner
- Tschudin
- Weiler
- WFL

BUHLMANN

BUHLMANN

HERMESSTRAAT 2C
1930 ZAVENTEM
+3227112045
+3227252530