naar top
Menu
Logo Print

Ontvang maatwerkgereedschappen sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren

Gereedschap online op maat maken
magazine

Klanten van Sandvik Coromant kunnen nu snijgereedschap online op maat maken, zonder met een vertegenwoordiger van het bedrijf te overleggen. Hierdoor duurt het minder lang om een order te plaatsen, wat dan ook de totale leveringstijd vermindert.
Vroeger kon men enkel een offerte aanvragen en maatwerk-oplossingen bestellen door het downloaden, invullen en opsturen van een fysiek formulier, of met behulp van een vertegenwoordiger van Sandvik Coromant.
Sinds 1 april 2019 kan elke geregistreerde websitegebruiker van Sandvik Coromant zich inloggen en de nieuw ontwikkelde functie gratis in hun browser gebruiken. De gebruiker kan een aantal begeleide stappen doorlopen voor het aanpassen van het standaard snijgereedschap om te voldoen aan specifieke vereisten. In de laatste stap van het proces plaatst de klant gewoon de order.
“De wereld van de productie heeft steeds meer nood aan een grotere flexibiliteit op het gebied van gereedschappen” vertelt Brian Davis van Sandvik Coromant. “Deze trend heeft ook invloed op leveranciers van snijgereedschappen. Het bieden van op maat gemaakte snijgereedschappen vereist de ontwikkeling van geavanceerde processen. Het beschikbaar maken van deze maatwerkoptie voor al onze klanten is een gewaagde stap, maar een stap die vele voordelen biedt.”
Een sneller maatwerkproces van het gereedschap vertaalt zich direct in een snellere gereedschapslevering, zonder tijdsverlies door te praten met vertegenwoordigers. Andere voordelen zijn de beschikbaarheid van een groter aantal producten op de website, terwijl er ook een nieuw potentieel is om maatwerkproducten te beoordelen die zijn toegezonden via de vertegenwoordiger. Net als voor boren geldt de nieuwe online service ook voor afsteken en groefsteken, frezen en gereedschapsysteemproducten.
Ga voor meer informatie naar de website van Sandvik Coromant.

SANDVIK

SANDVIK

CENTRUM ZUID 3220
3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN
+3227029800
+3227260187