naar top
Menu
Logo Print

HP introduceert nieuwe printoplossing en digitale productienetwerk

Brengt nieuwe systemen, software, diensten en meer samen
magazine

HP heeft zijn 3D-printportfolio uitgebreid met de nieuwe Jet Fusion 5200 Serie 3D-printingoplossing; een industrieel 3D-print-systeem dat de voorspelbaarheid, efficiëntie, herhaalbaarheid en kwaliteit van de productie naar een volledige productie op een nieuw niveau brengt.
Om klanten verder in staat te stellen hun productie digitaal te transformeren, breidt het bedrijf ook zijn strategische allianties met industriële leiders BASF, Materialise en Siemens uit. Zo lanceert HP het HP Digital Manufacturing Network, een nieuwe wereldwijde gemeenschap van beproefde, grootschalige leveranciers van 3D gedrukte onderdelen.
"De vierde industriële revolutie is een van de meest transformerende krachten in ons leven. Er zullen nieuwe technologische innovaties nodig zijn, nieuwe partnerships en nieuwe manieren van zakendoen ontstaan", vertelt Christoph Schell van 3D printen en Digital Manufacturing bij HP.
"HP zet zich in om klanten met uiteenlopende productiebehoeften te helpen door het leveren van innovatieve oplossingen. De uitbreiding van ons portfolio met het nieuwe Jet Fusion 5200 Series-systeem voor 3D-printing, in combinatie met uitgebreide industriële allianties en ons nieuwe digitale productienetwerk, zijn belangrijke versnellers in ons digitale productietraject.”
De nieuwe HP Jet Fusion 5200 Serie 3D-oplossing brengt nieuwe systemen, gegevensinformatie, software, diensten en materiaalinnovaties samen. Hierdoor kunnen klanten hun 3D-productie schalen en zich kunnen richten op bedrijfsgroei.
Door gebruik te maken van innovaties wordt voorspelbaarheid van de productie vergroot met een hoge kwaliteit en een optimaal rendement van de onderdelen op industriële niveaus van efficiëntie, nauwkeurigheid en herhaalbaarheid, levert de nieuwe oplossing de beste economie en productiviteit voor productieomgevingen, en biedt ze de verhoogde flexibiliteit, verbeterde uptime, gestroomlijnde workflows en vereenvoudigd vluchtbeheer die nodig zijn voor de productieomgeving in de fabriek.