naar top
Menu
Logo Print

METAVAK focust op plaatbewerking in 15e editie

Nieuwe datum zorgt voor veel belangstelling
magazine

METAVAK kan dit jaar rekenen op veel belangstelling voor het segment ‘Plaatbewerking’. Voor veel producenten en leveranciers is de ontwikkeling van de beurs en de nieuwe datum (begin oktober) aanleiding om in 2019 aan te sluiten bij de grootste jaarlijkse Nederlandse vakbeurs op het gebied van productietechnieken. Het segment ‘Plaatbewerking’ is dan ook bijna volgeboekt.
Voor bezoekers die werkzaam zijn in de plaatbewerking komt er een op maat gemaakt kennisprogramma. METAVAK kent dit jaar een nieuwe plattegrondindeling. Voorgaande jaren stonden alle exposanten nog door elkaar, maar dat verandert nu. Met de nieuwe plattegrondindeling worden exposanten ingedeeld op productietechniek, zoals plaatbewerking.
Zo vinden plaatbewerkers alles wat zij nodig hebben voor hun productieproces en bedrijfsvoering op één plek. “Juist omdat METAVAK in één grote beurshal plaatsvindt, is de route voor bezoekers heel belangrijk. Met de economie op volle toeren is het voor plaatbewerkers een must om goed met hun tijd om te gaan, een efficiënt beursbezoek is hierdoor ook een vereiste. Met de nieuwe plattegrondindeling vinden bezoekers sneller de standhouders die voor hen interessant zijn”, zegt Daniëlle Wild namens de beursorganisatie.
Door METAVAK voor het eerst in begin oktober te laten plaatsvinden, sluit de vakbeurs nu beter aan op internationale beurzen. De nieuwe datum werpt zijn vruchten af, want na lange tijd kunnen grote fabrikanten van plaatbewerking nu wel deelnemen aan METAVAK.
“Eén van onze speerpunten voor METAVAK is een event creëren waar regionale leveranciers en (inter)nationale fabrikanten van plaatbewerkingsmachines zich presenteren. Zo bieden we een nog completer en kwalitatiever aanbod aan”, aldus Wild.
Naast het welbekende demoplein die bezoekers vinden op het segment ‘Plaatbewerking’, is er dit jaar ook een kennisprogramma specifiek op plaatbewerking gericht. De vijftiende editie van METAVAK vindt plaats op 8, 9 en 10 oktober 2019 in Evenementenhal Gorinchem.

METAVAK

EVENEMENTENHAL GORINCHEM

+31183680680
+31680600