naar top
Menu
Logo Print

Al meer dan 100 exposanten voor Metavak 2019

Nieuwe datum valt in de smaak
magazine

Ruim twee maanden na de editie van 2018 is de beursvloer voor Metavak 2019 al voor een groot gedeelte volgeboekt. Er hebben zich al meer dan 100 exposanten ingeschreven voor de vakbeurs voor industriële productietechnieken. De editie van 2019 vindt voor het eerst begin oktober plaats, van 8 tot en met 10 oktober. “Dit is al meerdere jaren een wens van veel standhouders. We zijn blij dat Metavak nu beter aansluit op de planning van leveranciers van industriële productietechnieken voor plaatbewerking. Dit wordt direct bevestigd door het aantal inschrijvingen op het segment ‘Plaatbewerking’ dat we nu al hebben voor 2019”, vertelt Daniëlle Wild van Metavak.
Metavak introduceert in 2019 verschillende segmenten. De voorbije jaren stonden alle exposanten nog kriskras door elkaar, maar dat verandert in 2019. Met de nieuwe plattegrondindeling worden exposanten ingedeeld op productietechniek middels zes zones: automatisering, verspanen, plaatbewerking, reiniging/oppervlakte, 3D-printen en verbinden.
“Hiermee komen we tegemoet aan de vraag van bezoekers om efficiënter de beurs te bezoeken”, aldus Wild. In de afgelopen vijf jaar is het aantal Metavak exposanten met maar liefst 48 procent gegroeid. Mede door deze groei en de nieuwe datum neemt de aantrekkingskracht voor een bezoek aan Metavak behoorlijk toe. “Met het beursconcept hopen we de stabiele groei vast te houden en Metavak te laten uitgroeien naar een vakevent waarbij de metaalbranche jaarlijks samenkomt en de laatste ontwikkelingen deelt en ontdekt.”
Wat opvalt is dat exposanten steeds vaker een grotere stand boeken. Een veelgenoemde reden is een (grotere) machine die ze gaan presenteren. “Dat juichen wij alleen maar toe, want dat komt het aanbod en beleving op de beursvloer ten goede”, besluit Wild.
De vijftiende editie van Metavak vindt plaats op 8, 9 en 10 oktober 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Meer informatie vindt u op de site van Metavak.

METAVAK

EVENEMENTENHAL GORINCHEM

+31183680680
+31680600