naar top
Menu
Logo Print

Succesvolle beurscombinatie METAVAK en NIL Verbindingsweek 2018

Recordaantal exposanten, plannen voor editie 2019
magazine

De vakbeurzen METAVAK en NIL Verbindingsweek hebben op 30, 31 oktober en 1 november een succesvolle combi-editie beleefd. In totaal bezochten 9.168 vakprofessionals de vakbeurzen. 30 procent van de bezoekers gaf aan dat ze beide beurzen hebben bezocht. Het exposantenveld telde in totaal 260 deelnemers, een record voor de beurzencombinatie. De exposanten waren volgens beursorganisator Easyfairs Evenementenhal zeer tevreden. Een groot aantal van de deelnemers boekten al tijdens de beurs hun plek voor 2019.
“Als beursorganisator kijken we met een zeer positief gevoel terug op de afgelopen editie. De exposanten waren zeer te spreken over de hoge bezoekerskwaliteit. Daarnaast hoorden we van bezoekers dat het aanbod van de exposanten aansloot op datgene waar ze naar op zoek waren”, legt beursorganisator Daniëlle Wild uit.
Het exposantenveld van METAVAK en NIL Verbindingsweek telde gezamenlijk 260 deelnemers. Nooit eerder namen zoveel exposanten deel aan deze combinatie. Ook de activiteiten op de stands namen toe. Er waren meer (draaiende) machines en meer demonstraties op het gebied van onder andere draaien, frezen, snijden en buigen. Bezoekers konden dit jaar tevens demo’s volgen op drie demopleinen.
De plannen voor de editie van 2019 zijn ook al bekend gemaakt. Die zal plaatsvinden op 8, 9 en 10 oktober in Evenementenhal Gorinchem. De beursvloer wordt ingedeeld op productietechniek in zes zones: automatisering, verspanen, plaatbewerking, reiniging/oppervlakte, 3D-printen en verbinden. Alle exposanten krijgen een plek in de zone die bij hun producten- en dienstenaanbod past. Elke zone zal een eigen bezoekershotspot bevatten. Daar kan een exposant een actuele ontwikkeling op een aantrekkelijke manier presenteren. Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal wil met die nieuwe plattegrondindeling een beursbezoek efficiënter te maken voor de bezoekers.

METAVAK

EVENEMENTENHAL GORINCHEM

+31183680680
+31680600