naar top
Menu
Logo Print

7e editie PaintExpo sluit af met recordcijfers

12% meer bezoekers bij tweejaarlijkse tentoonstelling voor industriële verftechniek
magazine

De 7de editie van PaintExpo, de wereldtentoonstelling voor industriële verftechniek zette met 537 exposanten niet alleen een nieuw exposantenrecord neer, maar trok ook 11.790 bezoekers aan. Dat is een stijging van 12%.
“De groei van PaintExpo was de afgelopen jaren zeer goed”, zegt Martin Weidisch, senior marketingexpert bij J. Wagner. “PaintExpo is de toonaangevende vakbeurs in deze sector waar we om de twee jaar samenkomen. Voor ons is deze tentoonstelling een essentieel onderdeel van onze tentoonstellingsagenda. Ook de uitbreiding tot 3 zalen vinden wij zeer positief. Dit jaar hebben we opnieuw een aanzienlijke toename van het aantal contacten."
In totaal kwamen professionele bezoekers van de PaintExpo in Karlsruhe uit 88 landen. "Het internationale karakter van de tentoonstelling, de duidelijk positieve sfeer in de zalen en de tevreden gezichten op de beursstands bevestigen het onmiskenbare succes van PaintExpo 2018 en bevestigen haar positie als toonaangevende beurs”, zegt Jürgen Haußmann, algemeen directeur van FairFair en organisator van PaintExpo.
De doorslaggevende criteria voor het succes van de beurs waren niet alleen het grote aantal en de hoge internationaliteit van de bezoekers, maar ook het hoge niveau van hun vakbekwaamheid en hun investeringsbereidheid. "Onze tweede deelname aan deze vakbeurs bevestigt nog maar eens dat PaintExpo voor ons een van de belangrijkste vakbeurzen is en dat we hier precies op het juiste adres zijn”, zegt Daniela Nett, van Dürr Systems. “Bezoekers weten precies wat ze willen, dus is het mogelijk om zeer concrete discussies te voeren gevolgd door even concrete projecten. We ontmoeten ook bezoekers uit een breed scala van industrieën. Dit is ook de reden waarom we graag op deze beurs willen exposeren.”