naar top
Menu
Logo Print

PFERD, HET MERK VAN UW VERTROUWEN

Een optimale oplossing voor iedere toepassing

PFERD is het leidende merk voor de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen. In zijn meer dan 200 jaar bevestigde oude traditie handelt PFERD al zeer lang als onafhankelijk, internationaal georganiseerd familiebedrijf. Met meer dan 8.500 gereedschappen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen biedt PFERD voor iedere toepassing de optimale gereedschapsoplossing. Innovaties in het PFERD-programma zijn indrukwekkende probleemoplossingen, die bij de industrie geliefd zijn: PFERD-innovaties zijn uniek!

NIEUWE PRODUCTEN

De Alumaster werkt optimaal bij de bewerking van aluminium
De Alumaster werkt optimaal bij de bewerking van aluminium

Hard Metaal-stiftfrezen met vertanding ALLROUND

Met de innovatieve vertanding ALLROUND heeft PFERD unieke stiftfrezen ontwikkeld voor het veelzijdige gebruik op de belangrijkste materialen zoals staal en gietstaal, edelstaal (INOX), non-ferrometalen en gietijzer.
De vertanding ALLROUND heeft een hoger verspanend vermogen tegenover de traditionele universele vertandingen. De vertanding ALLROUND maakt comfortabel werken met gereduceerde trillingen en minder lawaai mogelijk.

High Speed Disc ALUMASTER

PFERD adviseert de High Speed Discs ALUMASTER als innovatieve gereedschaps­oplossing voor de bewerking van aluminium. De innovatieve High Speed Disc ALUMASTER is een uniek gereedschap met een extreem hoog verspanend vermogen. Zij zijn optimaal geschikt voor de bewerking van aluminium, omdat er geen voor de gezondheid schadelijke en explosieve stoffen vrijkomen tijdens het verspanen. Het gereedschap bestaat uit speciaal ont­wikkelde hardmetalen snijplaatjes, die op de High Speed Disc vastgezet worden.

Composite borstels

Composite borstels van PFERD zijn speciaal ontwikkeld voor het industrieel, geautomatiseerd gebruik. Zij zijn geschikt voor een groot aantal bewerkingsopgaven en zijn door hun variabele opspanmogelijkheden op vele verschillende machines te gebruiken.
Dit biedt het voordeel dat de productie en nabewerking van het werkstuk op dezelfde machine plaats kunnen vinden. Hierdoor wordt loonintensief, manueel werk gereduceerd en worden reproduceerbare resultaten met korte contacttijden verkregen.

Volledig assortiment aan PFERD-gereedschappen met het X-LOCK-systeem

Met het Bosch X-LOCK-systeem voor haakse slijpmachines wisselt u de gereedschappen snel en comfortabel. PFERD heeft samen met Bosch de slijpmiddelen en borstels ontwikkeld om deze met dit systeem te gebruiken.

PFERDVALUE

Composite borstelPFERDERGONOMICS

Als producent van handgeleide gereedschappen voelen wij ons tegenover de gebruiker bijzonder verplicht om aan meer veiligheid en werkcomfort alsmede het gezond blijven bij te dragen. Daarom staat bij PFERD de mens centraal in alle processen, met de nadruk op het reduceren van lawaai, stof en trillingen.

PFERDEFFICIENCY

Productiviteit verhogen, kosten verlagen. De efficiency staat in het middelpunt van alle arbeidsprocessen. In het kader van
PFERDEFFICIENCY biedt PFERD innovatieve, krachtige gereedschapsoplossingen en machines met een uitstekende economische meerwaarde aan. Zij geven perfecte resultaten in zeer korte tijd, besparen energie en/of produceren minder kosten en reduceren afval. Bovendien dragen zij bij tot lang constant presteren van de gebruiker en een hogere productiviteit.

PFERD-RUGGEBERG

PFERD-RUGGEBERG

WATERRANONKELSTRAAT 2A
1130 BRUSSEL
+3222470593
-
www.pferd.be