naar top
Menu
Logo Print

ZVH 45 Add + Process

magazine

Met de productielijn ADD+PROCESS trotseert IBARMIA de fluctuerende wereld van additieve fabricatie en 3D-printen. De lijn integreert de mogelijkheid tot lasercladden in de 5-assige multibewerkingsmachines. Eens de ruwe geometrie is bekomen door toevoeging worden de onderdelen volgens gelijke instellingen bewerkt in dezelfde machine. Deze autonome productie-eenheden genereren zo volledig afgewerkte stukken. Het proces is toepasbaar voor prototypes en enkelvoudige stukken evenals voor herstel/reparatie van hoogwaardige stukken. De grote werkomgeving is geschikt voor de additieve productie van grote stukken met hoge waarde, waarvoor een 3kW laserbron met hoge depositiesnelheid wordt gebruikt.

GERMOND

GERMOND

LODEWIJK DE RAETLAAN 59
8870 IZEGEM-KACHTEM
+3251310672
+3251312169
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Germond NV levert hoogkwalitatieve metaalbewerkingsmachines en tooling voor de verspanende metaalindustrie.

Wij zijn exclusief agent van volgende high-end producenten : Doosan Infracore Machine ToolsIbarmia (www.ibarmia.com)Correanayak (www.correanayak.euFATKennametal, ...

We werken samen met strategische partners om u een turnkey-oplossing te kunnen aanbieden : Fastems (www.fastems.com)AMFCellroRobojob (www.robojob.eu), ...

Aarzel niet ons te contacteren voor uw productievraag. Onze medewerkers helpen u graag verder !  

Bekijk ook hier zeker enkele van onze laatst geïnstalleerde projecten !  

Installatie van machines - herstellingen bij de klant

Installatie van nieuwe of tweedehands machines

Wij kiezen er voor om u niet enkel een product, maar een volledig pakket aan te bieden. Deze toegevoegde waarde vindt u in de begeleiding voor aankoop door onze commerciële dienst, alsook in de begeleiding en opleiding na verkoop door onze technische dienst.

Onze technische dienst staat paraat voor :

  • installatie van nieuwe en tweedehands machines bij de klant
  • interventies bij technische storingen
  • preventief onderhoud
  • verhuis of verplaatsen van machines

Download hier onze service-aanvraag en de bijzondere voorwaarden

Helpdesk - opleidingen - eigen werkplaats

Helpdesk

Onze helpdesk wordt bemand door ervaren technici en ingenieurs en staat iedere werkdag paraat voor mechanische en technische ondersteuning, alsook voor al uw vragen ivm programmering.

U kunt onze helpdesk bereiken op ons algemeen nummer 051/31.06.72.

U kunt bij Germond ook terecht voor open en op maat verzorgde opleidingen. Als Qfor-gecertifieerd bedrijf, komen deze opleidingen in aanmerking voor een subsidie van de Vlaamse Overheid via de KMO-portefeuille ! Meer info vindt u op de pagina'Opleidingen'.

Germond beschikt tevens over een eigen werkplaats om klein handgereedschap en kleine machines in regie te herstellen.


  •