naar top
Menu
Logo Print

Messe Essen is de nieuwe partner van Russische beurs Weldex

Makkelijker Russiche markt betreden met een grote vraag
magazine

De Messe Essen, organisator van de Schweissen & Schneiden, de grootste beurs ter wereld, zal vanaf nu nauw samenwerken met Weldex, de belangrijkste beurs voor lastechniek in Rusland. Het team van Messe Essen is onder meer verantwoordelijk voor de Duitstalige marketing van Weldex in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.
Met deze samenwerking bewijst de Messe Essen haar buitenlandse engagement. Bedrijven krijgen de mogelijkheid om zich eenvoudig op de Russische markt te presenteren.
"In Rusland is er een grote behoefte aan lastechniek, apparatuur en materiaal”, aldus Oliver P. Kuhrt, CEO van Messe Essen. “Weldex is het optimale platform om deze veelbelovende markt te bereiken. De beurs groeide vorig jaar met 14 %, wat het belang aantoont.”
Ook de Duitse Lasvereniging DVS is positief over de Duitse deelname aan Weldex: "We geven de bedrijven in de lastechniek de mogelijkheid om voet aan de grond te krijgen op de internationale markt", benadrukt Roland Boecking van DVS. "Weldex is een goede formule voor de Duitse industrie om zich in Rusland te presenteren en zakelijke relaties op te bouwen. De focus ligt op actuele onderwerpen zoals automatisering, gezondheid en veiligheid op het werk en natuurlijk nieuwe lastechnologieën.”
Dankzij de samenwerking met Messe Essen breidt Weldex haar profiel uit. Het richt zich nu op West-Europese exposanten en vakbezoekers in een aanzienlijk sterkere vorm.
Mark Shashoua, één van de organisatoren van Weldex, gaf commentaar: "Deze samenwerkingsovereenkomst illustreert het belang van Weldex als marktleidend evenement en zal de deur naar de Russische markt openen.
Voor de Messe Essen is de samenwerking een belangrijke mijlpaal om de internationale lassector een optimaal beursplatform aan te bieden. De volgende Weldex vindt plaats van 15 tot 18 oktober 2019 op de ECC Sokolniki beurs in Moskou.

Beurzen

SCHWEISSEN & SCHNEIDEN

MESSE ESSEN

+4920172440
+49201724448