naar top
Menu
Logo Print

Bystronic neemt Italiaanse TTM S.p.A. over

Het bedrijf verwerft technologieën voor snijden, buigen en automatisering
magazine

Bystronic neemt TTM Laser S.p.A., de Italiaanse specialist voor o.a. het verwerken van buizen en profielen, over. Zo vergroot Bystronic haar bestaande portfolio van technologieën in de procesketen voor snijden, buigen en automatisering. Bystronic heeft onlangs haar bestaande technologie portfolio uitgebreid met nieuwe oplossingen voor automatisering, magazijnintegratie en digitaal netwerken. Naast geautomatiseerde processen voor plaatbewerking is aanvullend de verwerking van buizen en profielen een belangrijke stap voor veel klanten om zich succesvol op de markt te kunnen positioneren.
TTM Laser S.p.A. is sinds 2001 actief, heeft 40 medewerkers en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van 2D- en 3D- lasersystemen voor het snijden van buizen en profielen en het lassen van grootformaat plaatmateriaal.
Sinds november 2017 werken Bystronic en TTM Laser S.p.A. samen aan klantenbehoeften in de vorm van een partnerschap dat tot nu toe gezamenlijke verkoopactiviteiten omvatte. Tijdens deze periode heeft de positieve feedback van bestaande klanten laten zien dat er in veel markten een sterke vraag is naar een nog nauwer samenwerking tussen Bystronic en TTM Laser S.p.A. Daarom zijn de partners een volledige overname van TTM Laser S.p.A. door Bystronic overeengekomen.

BYSTRONIC

BYSTRONIC

+31184611020
-