naar top
Menu
Logo Print

Bystronic op EuroBlech

Bystronic stuurt zijn klanten richting de Smart Factory
magazine

In aanloop naar de EuroBlech 2018 rolt Bystronic systematisch de visie van “World Class Manufacturing” uit. Dit is gebaseerd op een uitgebreide reeks van nieuwe producten en diensten waarmee Bystronic haar klanten meeneemt naar een omgeving van verbonden productie. “We begeleiden onze klanten stap voor stap naar de Smart Factory,” legt Alex Waser, CEO van Bystronic, uit.
“Met “World Class Manufacturing” beschrijft Bystronic het bijpassende ondersteuningsprogramma. Het bevat innovatieve oplossingen die veel verder gaan dan het conventionele idee van een machine. Het draait om het samenbrengen van individuele processen gerelateerd aan lasersnijden en buigen in een netwerk van intelligente componenten”, vertelt Waser.
Gebruikers kunnen daarmee een veel hogere mate van flexibiliteit en transparantie in hun productieomgeving behalen. Beide zijn belangrijke voorwaarden om sneller, kostenefficiënter en intelligenter te produceren dan ooit tevoren. Met dank aan nieuwe softwareoplossingen, kunnen gebruikers in de toekomst sneller hun offertes maken, hun productieprocessen efficiënter inplannen en optimaal gebruik maken van hun middelen. Live monitoringsystemen vertegenwoordigen een extra bouwsteen. Ze leveren de gebruikers real-time informatie over de lopende processtappen van de productieomgeving. Dit alles resulteert in een optimalisering van kosten en processen, die op haar beurt weer zorgt voor groei en duurzame concurrentievoordelen”, besluit Waser
Bystronic zal aanwezig zijn op EuroBlech 2018 van 23 tot 26 oktober 2018 in Hannover aan stand B66 in Hal 12.

BYSTRONIC

BYSTRONIC

+31184611020
-