naar top
Menu
Logo Print

SIR JOHN B.V.: KENNIS VAN INOX OPPERVLAKTEBEHANDELING

Van 19 tot en met 21 november vindt in Antwerp Expo na vier lange jaren opnieuw de Welding Week plaats. Sir John, specialist in oppervlaktebehandeling, zal uiteraard aanwezig zijn op deze beurs. Het Nederlandse bedrijf zal onder meer de nieuwe lijnen van de Inoxliner-producten presenteren.

InoxlinerSir John B.V. is al meer dan 26 jaar de leverancier in de Benelux van producten voor de oppervlaktebehandeling van roestvast staal en aluminium. Naast de producten van Pelox uit Duitsland is Sir John B.V. sinds kort ook exclusief leverancier van de Avesta Finishing Chemicals. Zo is er een compleet pakket aan gespecialiseerde producten leverbaar.

NIEUWIGHEDEN OP WELDING WEEK

Sir John B.V. zal dit jaar op Welding Week in Antwerpen de compleet nieuwe lijn van de Inoxliner presenteren en nieuwe producten voor de roestvast staal–oppervlaktebehandeling.

Inoxliner

De nieuwe lijn van de Inoxliner bestaat uit apparaten voor het reinigen, polijsten en markeren van roestvast staal. De Inoxliner-apparaten maken gebruik van een koolstofkwast waardoor het reinigen van lasnaden en moeilijk bereikbare plaatsen zeer eenvoudig gaat. Tevens is het mogelijk om met de koolstofkwast te kunnen polijsten.

Omnial waterzuiveringsinstallatiePelox en Avesta

Ook zijn uiteraard de Pelox-producten voor de oppervlaktebehandeling van inox en aluminium en de Avesta Finishing Chemicals op de stand aanwezig en is het programma uitgebreid met een aantal nieuwe producten.

Beitsafvalwaterinstallatie

Op de Welding Week staat ook de beitsafvalwaterinstallatie waarmee snel en eenvoudig het spoelwater afkomstig van het beitsen geneutraliseerd en ontgift kan worden zodat het geschikt is voor het lozen in het riool.

Bezoek Sir John op Welding Week

Geïnteresseerd in het gamma of de service van Sir John? Bezoek hen dan tijdens de Welding Week, van 19 tot en met 21 november in de Antwerp Expo, op stand 4-B250. Het beursteam zal u met plezier ontvangen en adviseren bij eventuele vragen!

 

PRODUCTGAMMA

– Pelox Beitsen & Passiveren
– Avesta Beitsen & Passiveren
– Antox Beitsen & Passiveren
– Inoxliner lasnaadreiniging
– Afvalwaterbehandeling
– NDT producten

SIR JOHN

SIR JOHN

ZUIDBAAN 511
2841 MD MOORDRECHT
+31182396931
-