naar top
Menu
Logo Print

Cloos innoveert op Welding Week

Nieuwe QINEO lasapparaten en MotTion Weld procesreeks
magazine

Tijdens presentaties in de handlaszone kunnen de beursbezoekers bij Cloos de uitgebreide QINEO-modellenreeks van lasapparaten zelf bekijken. De focus ligt hierbij op de nieuwe QINEO NexT. De hightech MIG/MAG-lasstroombron overtuigt met uitstekende vlamboogeigenschappen voor de hoogste laskwaliteit. De modulaire opbouw zorgt voor veelzijdige toepassingsmogelijkheden van het basislasapparaat voor handmatig lassen tot het multiproces-lasapparaat voor geautomatiseerd robotlassen.
Voor elke toepassing het juiste lasproces
Daarnaast presenteert CLOOS nieuwe en beproefde lasprocessen voor de hoogste productiviteit en kwaliteit. Hier staat vooral de nieuwe procesreeks MoTion Weld voor het geautomatiseerde MIG/MAG-lassen centraal. Dankzij de regelbare energie-invoer in het werkstuk en de minimale spatvorming met gelijktijdig hoge lassnelheden zijn de MoTion Weld-processen uitermate geschikt voor toepassingen met dunne platen.
Een ander hoogtepunt op de beurs is de nieuwe gateway C-Gate van CLOOS. Hiermee is een op de behoeften afgestemd beheer van de las- en robotgegevens mogelijk. In de allesomvattende informatie- en communicatietool worden alle gegevens centraal verzameld en verwerkt. Het nieuwe systeem bestaat uit hardware die is afgestemd op de installatie en uit verschillende softwaremodules.

CLOOS

CLOOS

+3216395500
+3216400345