naar top
Menu
Logo Print

Mazak integreert Siemens-sturing in machines

Momenteel zeven VTC machines met een Siemens sturing
magazine

Yamazaki Mazak beschikt tegenwoordig over zeven VTC machines met beweegbare kolom met geïntegreerde Siemens-sturing. Siemens heeft een van de meest gebruikte CNC-sturingen in Europa en is een standaardvereiste voor de meeste toeleveringsketens in de lucht- en ruimtevaartindustrie.
Dankzij de integratie van de SINUMERIK-besturing in de VTC range heeft de markt nu toegang tot de Mazak technologie zonder een nieuwe sturing te introduceren in hun fabriek. VTC-gebruikers die gestandaardiseerd zijn op een Siemens-besturingssysteem kunnen verder produceren met één enkele besturingsoplossing, zoals de hoogwaardige industriële standaard CNC-sturingen SINUMERIK 840D sl of 828D.
Vijf machinevarianten uit het VTC-800-gamma, die in de Engelse fabriek van Mazak zijn gefabriceerd, zijn nu uitgerust met SINUMERIK 840D sl-besturing. De VTC-800-serie, een van de populairste machines in het Mazak-assortiment, bevat 5-assige en 6-assige verticale bewerkingscentra, allen uitgerust met grote koersen. Hierdoor zijn ze geschikt voor een breed scala aan verspanende toepassingen, en zeker ook voor machinegebruikers die werken met grote en zware componenten.
Ten slotte zijn ook de VTC-530C als de grotere VTC760C uitgerust met een Siemens 828D sturing.

YAMAZAKI MAZAK

YAMAZAKI MAZAK

+3216391611
+3216391707