naar top
Menu
Logo Print

YAMAZAKI MAZAK STELT NIEUWE INTEGREX I-500S VOOR

Eenvoudig, nauwkeurig en compleet bewerken van complexe werkstukken

integrex i 500 insideYamazaki Mazak staat al jarenlang aan de top als het komt op de productie en levering van werktuigmachines. Mazak ziet het als zijn missie om het leven van mensen te verrijken en bij te dragen aan de maatschappij door werktuigmachines met een hoog prestatievermogen te ontwikkelen en te leveren. Het draagt de waarden kwaliteit en uitdaging hoog in het vaandel. Mazak is dan ook trots om de nieuwe versie van de toonaangevende INTEGREX i-serie voor te stellen: de INTEGREX i-500(S).

DE INTEGREX I-500S

De INTEGREX i-500S beschikt over meerdere centerlengtes: de 1.500 mm, de 2.500 mm en de 3.000 mm, en is zeer geschikt voor het compleet bewerken van complexe werkstukken. De INTEGREX i-500S is de grootste machine van de 'INTEGREX i'-familie, met een maximale bewerkingscapaciteit van Ø 700 mm en een grote y-as van 430 mm. De machine beschikt over een hoog koppel in draaimodus en dankzij de nieuw ontwikkelde compacte freesspil heb je weinig interferentie tussen freesspil en werkstuk.

ERGONOMISCH ONTWERP

integrex i 500Dankzij de maximale stijfheid van de machine en het gebruik van glaslinialen op b- en c-as is een hoge nauwkeurigheid gegarandeerd. Het ergonomische ontwerp maakt deze machine erg gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, met kenmerken zoals een eenvoudige toegang tot het gereedschapsmagazijn aan de voorkant van de machine en de brede en lage deuropening voor een uitstekende toegankelijkheid tot de bewerkingszone.

GESCHIKTE MACHINE

Dankzij het uitgebreide gamma specificaties voor de hoofdspil, tweede spil, freesspil en andere machine-eenheden is het mogelijk om een uitermate geschikte machine te selecteren. Op die manier kan er beantwoord worden aan de productievereisten van heel wat verschillende industrieën. Ook kunt u de keuze maken tussen 10"-, 12"-, 15"- en 18"-klauwplaat op de hoofdspil. Voor een manarme of onbemande productie kan de machine worden uitgerust met een portaallader of industriële robot.

YAMAZAKI MAZAK

YAMAZAKI MAZAK

GRAUWMEER 7
3001 LEUVEN
+3216391611
+3216391707
www.mazak.eu