naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe MEWA catalogus

Het team achter het team
magazine

De merkencatalogus voor arbeidsveiligheid van MEWA vervolledigt het aanbod. De catalogus telt 375 bladzijden en omvat alle kledij inzake veiligheid in een bedrijf en werkplaats: van veiligheidsuitrustingen zoals handschoenen en veiligheidsschoenen tot fleecevesten of huidbeschermingsproducten. Het assortiment voor dames en heren werd uitgebreid en omvat meer dan 1.600 artikels. Ook het aantal merken breidde uit, met onder meer Dike, Dunlop en Fristad Kansas. In de catalogus wordt de adviserende expertise van MEWA op vlak van arbeidsveiligheid weerspiegeld: verklaringen bij veiligheidsklassen, hulpmiddelen zoals de ‘handschoenvinder’ en pictogrammen en grafieken over de verschillende risicogebieden wijzen de weg door de PBM-jungle.
De bijzondere foto’s op de cover en de pagina’s aan het begin van de catalogus, kwamen er in samenwerking met eersteklasser 1.FSV Mainz 05. De foto’s werden genomen in het voetbalstadion onder het motto ‘het team achter het team’. Niet de profvoetballers staan in de spotlights, maar wel het team dat achter de coulissen aan de slag is: terreinverzorgers, materiaalverantwoordelijken, stadiontechnici en veel meer. “De stadionmedewerkers vertegenwoordigen onze doelgroep: de beroepen achter de schermen, met name in ateliers en ondernemingen”, aldus Margharet Feldgiebel, zaakvoerder voor arbeidsveiligheid bij MEWA.
Alle artikels zijn in Europa leverbaar binnen 72 uur. Klanten vinden de producten ook op www.worldwidework.eu. Wie zijn bestelling wil voorzien van een bedrijfslogo kan dit via de stik-drukservice meteen meebestellen.

MEWA

MEWA

+3264230700
+3215451590