naar top
Menu
Logo Print

Robojob organiseert jobdag op 11 april

Ook nood aan meer internationale werknemers
magazine

2018 was een recordjaar voor RoboJob en ook nu gaat het al de goede richting uit. De specialist in CNC-automatisering blijft groeien, zowel nationaal als internationaal. Het afgelopen jaar had de Belgische marktleider in CNC-automatisering nieuwe records in de verkoop, installaties en omzet. Die hebben hun effect niet gemist op de tewerkstelling. Zo kwamen er meer dan 10 werknemers bij. Vandaag telt het bedrijf ongeveer 50 werknemers, en de zoektocht naar vers bloed neemt ook een internationale wending.
“Sinds we eind vorig jaar nieuwe partners hebben aangetrokken in Italië en Spanje, zijn we in gans West-Europa actief”, vertelt CEO Helmut De Roovere. “Meer dan 80% van onze systemen installeren we in het buitenland. Dat betekent dat onze installateurs en technici vaak moeten reizen, en dat is niet voor iedereen weggelegd.”
Omdat de zoektocht naar technisch talent ook bij RoboJob geen evidentie blijkt, gooit de robotspecialist het over een andere boeg: RoboJob gaat op zoek naar technisch talent in die landen waar het haar robots gaat installeren. Ook internationale werkkrachten die zich in België gevestigd hebben zijn welkom. “Het zijn heus niet allemaal Belgen die bij ons werken”, aldus De Roovere. “We hebben ondertussen collega’s die afkomstig zijn uit Duitsland, Nederland, Polen, Roemenië en het Verenigd Koninkrijk. Als ze over de juiste technische skills beschikken, mogen daar wat mij betreft heus nog nationaliteiten bijkomen.”
RoboJob blijft op zoek naar technische profielen. Om dat extra in de verf te zetten, opent het bedrijf haar deuren op donderdag 11 april.

ROBOJOB

ROBOJOB

+3215257274
+3215257280