naar top
Menu
Logo Print

2018 was topjaar voor RoboJob

Nieuwe records, nieuw personeel en nieuw gebouw
magazine

RoboJob-CEO Helmut De Roovere kon 2018 tevreden en met trots afsluiten.
De marktleider in CNC-automatisering heeft het afgelopen jaar opnieuw al zijn records verbroken, op vlak van verkoop, installaties en omzet en zijn er 10 nieuwe mensen bij het team gekomen. “We hebben in 2018 niet enkel meer systemen verkocht dan ooit tevoren, er zijn nog heel wat andere verwezenlijkingen waar we fier op mogen zijn”, aldus De Roovere.
Zo werd het volledige productengamma grondig herzien, waardoor onder meer de Turn- en Mill-Assist modellen voortaan verkrijgbaar zijn in zowel een Integrated als Separated uitvoering.
RoboJob heeft tevens de deuren geopend naar twee nieuwe landen dankzij het binnenhalen van twee nieuwe dealers: het Italiaanse Overmach en het Spaanse Intermaher. Dit was mogelijk door flink te investeren in het personeelsbestand. Zo werden er meer dan 10 nieuwe gezichten aangeworven bij RoboJob.
“We hebben mensen aangetrokken in elke afdeling. 2018 was een jaar van sterke groei, en om dat te kunnen verwezenlijken, heb je mensen nodig. We hebben weer flink geïnvesteerd in zowel jong geweld als in ervaren gidsen. Zo streven we naar de ideale mix om onze klanten en partners zo goed mogelijk bij te staan”, legt De Roovere uit.
RoboJob sloot het jaar af onder een nieuw dak. Het bedrijf verhuisde in mei 2018. “Deze verhuis kwam er uit pure noodzaak,” vertelt De Roovere. “Onze vorige vestiging was veel te klein geworden om iedereen een goeie werkplek te geven, en ook deze vestiging zal op termijn te klein worden,” blikt De Roovere vooruit. “Over enkele jaren willen we een nieuw gebouw neerzetten, een kilometer hier vandaan. Tot dan krijgen we in dit tijdelijk onderkomen de kans om inzichten te vergaren in hoe we onze nieuwbouw optimaal kunnen inrichten om ook daar verder te groeien.”

ROBOJOB

ROBOJOB

+3215257274
+3215257280