naar top
Menu
Logo Print

RoboJob opent het nieuwe beursjaar in Leipzig

Voor het eerst op Intec-beurs
magazine

CNC-automatiseringsspecialist RoboJob zal van vijf tot en met acht februari voor het eerst deelnemen aan de Intec-beurs in Leipzig.
RoboJob nam eerder al deel aan de AMB-beurs in Stuttgart, de EMO-beurs in Hannover en METAV in Düsseldorf. Nu wordt ook de Intec-beurs aan het rijtje toegevoegd.
“Elk van deze beurzen trekt een specifieke doelgroep aan,” vertelt Business Development Manager Jelle De Roovere. “De EMO-beurs is natuurlijk een wereldbeurs, maar METAV focust zich op het Noordwesten van Duitsland, en AMB op het Zuiden. Intec vindt plaats in Leipzig, en trekt dus vooral bezoekers aan uit het Oosten van Duitsland. We krijgen daar steeds meer vraag naar onze automatiseringsproducten.”
Op de Intec-beurs zal RoboJob er de nieuwe Turn-Assist 270 i voorstellen op haar eigen beursstand. Naast Intec zal het in het eerste kwartaal nog deelnemen aan verschillende beurzen in binnen- en buitenland, waaronder de Machineering-beurs in Brussel. RoboJob zal terug te vinden zijn op stand F58 in Hal 2.

ROBOJOB

ROBOJOB

+3215257274
+3215257280