naar top
Menu
Logo Print

RoboJob maakt geslaagd debuut in Italië

Stap naar CNC-automatisering voor kleinere en middelgrote series is gezet
magazine

RoboJob heeft voor het eerst deelgenomen aan de Bi-Mu beurs in Milaan. Daar mocht de Belgische CNC-specialist de Turn-Assist 200 i presenteren op de stand van Overmach, de nieuwste RoboJob-dealer. Overmach is de exclusieve verdeler van Doosan CNC-machines in Italië.
RoboJob werd tijdens de succesvolle AMB ook uitgenodigd om deel te nemen aan de Bi-Mu beurs in Milaan. “Bi-Mu is de grootste Italiaanse vakbeurs over de metaalverwerkende industrie,” vertelt Bart Vercruysse van RoboJob.
In Milaan werd de Turn-Assist 200 i opgesteld aan een Doosan Lynx 2600 LSY. “We werden overrompeld door de bezoekers die interesse toonden in onze automatiseringsoplossingen. Het bevestigt dat Italië klaar is om ook mee te stappen in de CNC-automatisering voor kleinere en middelgrote series.”
Tijdens de beurs wist Overmach al enkele orders te noteren. Er wordt verwacht dat het snel de eerste systemen van RoboJob zelf zal kunnen installeren.
“Daarom staan er de komende weken al opleidingen gepland voor de technici van Overmach. Zij zullen onze systemen zelfstandig installeren. Onze Integrated systemen zijn namelijk snel en eenvoudig te installeren. Ook onze gecertificeerde partners kunnen daarmee aan de slag na een grondige opleiding,” aldus Vercruysse.

ROBOJOB

ROBOJOB

+3215257274
+3215257280