naar top
Menu
Logo Print

RoboJob pakt uit op Metavak

Het bedrijf stelt de twee nieuwste aanwinsten voor
magazine

Met de EMO-beurs in Hannover is het beursseizoen van het najaar weer van start gegaan. Op EMO was de belangstelling erg groot voor de nieuwste producten van de Belgische CNC-specialist. Nu keert RoboJob weer terug naar de eigen contreien, waar het in Gorinchem deelneemt aan de Metavak-beurs. Met de twee nieuwste aanwinsten in het al ruimte productportfolio, zal ook dit jaar de interesse groot zijn. Op EMO stelde RoboJob immers haar eerste geïntegreerde model voor: de Turn-Assist 200i. Bij dit standaardproduct – voor de automatisering van draai- en slijpmachines, en ook draai/freescombinaties – werden de werkstuk aan- en afvoer, de robot, de bedieningsconsole én de veiligheid op één onderstel geassembleerd. Dat biedt het voordeel dat deze automatisering erg makkelijk van de éne CNC-machine naar de andere verplaatst kan worden. .Het was echter vooral de imposante Tower die met de aandacht ging lopen op EMO. De rijzige toren toonde er niet enkel werkstukbelading, maar ook het beladen en ontladen van opspanningen. Op termijn zal de Tower ook alle gereedschappen kunnen beladen, waardoor de autonomie van de productiecel nog verder verhoogd wordt. Het wordt dan immers mogelijk om zowel enkelstuks als seriewerk door mekaar te produceren, wat de efficiëntie, de flexibiliteit en het rendement van de verspaner nog meer ten goede komt.“We zijn erg opgetogen dat we op Metavak onze klanten in eigen regio mogen verwelkomen,” vertelt CEO Helmut De Roovere. “De EMO-beurs is een gigantische beurs die druk bezocht wordt door mensen uit de ganse wereld. In Gorinchem kunnen we weer de banden aanhalen met onze klanten uit eigen streek.” Metavak vindt plaats in de Evenementenhal te Gorinchem van dinsdag 31 oktober tot en met donderdag 2 november. De deuren openen elke dag om 13u en blijven doorlopend geopend tot 21u.

ROBOJOB

ROBOJOB

INDUSTRIEPARK B 12
2220 HEIST-OP-DEN-BERG
+3215257274
+3215257280
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

 RoboJob automatiseert ook uw kleine en middelgrote series.......
..voor draaien én frezen

Krimpende brutomarges, groeiende loonkosten, een tekort aan geschoolde arbeidskrachten, plotse schommelingen in orderintake, constante volumewijzigingen...de verspanende industrie staat vandaag voor heel wat uitdagingen.
Simply robotizing CNC
RoboJob helpt u deze uitdagingen aan te gaan, met innovatieve robotsystemen voor draaien en frezen. Onder het motto "Simply robotizing CNC"verhogen we de flexibiliteit op uw werkvloer. U bespaart gegarandeerd tijd en kosten: zo blijft u uw business boosten.
Praktische voordelen
Heel wat industriële automatisaties zijn louter projectgebaseerd: ze werken met specifiek ontworpen installaties voor grote reeksen. Onze baanbrekende, gebruiksvriendelijke oplossingen breken fundamenteel met die traditie. Ze zijn bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor kleine en middelgrote series.

En ze bieden nog meer voordelen: 
* compact en plaatsbesparend;   
* geen rasterplaten nodig, dankzij de universele aanvoer; 
* volledig vrije machineopening, zodat de operator geen  hinder ondervindt bij zijn activiteiten;             
* eenvoudig verwijderbare spaanbak, dankzij een unieke opstelling; 
* vlot implementeerbaar – de insteltijd bedraagt slechts 5 minuten;
* korte praktische opleiding – enkele uren volstaan;
* focus op de capaciteit van CNC-machines, niet op 1 bepaald onderdeel;  
* geschikt voor alle merken en types van CNC-machines;       
* automatische beveiliging met periferische laserscanner;      
* eenvoudig en snel verplaatsbaar van de ene machine naar de andere;  
* geen verborgen kosten – gratis software-updates;  
* slechts 6 tot 18 maanden terugverdientijd; 
* maximum 5 à 8 euro/uur afschrijving.

  •   
  •   
  •