naar top
Menu
Logo Print

4D CAM: GESPECIALISEERD IN CAD/CAM

JARENLANGE EXPERTISE

4D Cam helpt u graag op MachineeringOp zoek naar een specialist in innovatieve CAM-systemen? Dan bent u bij 4D CAM aan het juiste adres. Met onze jarenlange CNC-ervaring en onze expertise in PowerMill, FeatureCAM, PowerShape, PowerInspect, Gibbscam, Vericut en Cimco Integration zijn wij de geknipte partner om uw productie te boosten. Van de medische sector, kunst- of sportwereld tot de vliegtuig- en automobielindustrie. Met onze wereldwijd ontwikkelde en toegepaste applicaties kunnen we u zeker van dienst zijn.
GibbsCAM is een uitstekend Nederlandstalig allroundpakket dat zowel kan dienen voor simpele als complexe toepassingen met meerdere assen, meerdere gereedschapsgroepen en meerdere spindels.

Het blinkt verder uit door zijn gebruiksvriendelijkheid. Met de CIMCO-producten bieden we CNC-communicatie, CNC-beheer en productieopvolging (MDC).
4D CAM is tevens master reseller voor de Digital Manufacturing-producten van Autodesk. Dit is een portfolio van geavanceerde CAD/CAM-toepassingen.

TE ZIEN OP MACHINEERING

4D CAM zal aanwezig zijn op Machineering in Brussel van 27 tot en met 29 maart. Daar zal het bedrijf zijn nieuwigheden presenteren zoals het elliptisch draaien bij GibbsCAM. Een andere nieuwigheid bij GibbsCAM is de software voor multitaskingmachines en langdraaiers. Wie met specifieke vragen zit, kan ook altijd bij 4D CAM terecht. Zij beantwoorden uw vraag meteen ter plekke, op stand B16.

MERKEN

- Cimco
- FeatureCAM
- Fusion 360
- GibbsCAM
- PowerMill
- PowerShape
- PowerInspect
- Vericut

4D CAM

4D CAM

BEEKVELDSTRAAT 67/bus 1
9300 AALST
+3253804503
+3214226235
www.4dcam.be