naar top
Menu
Logo Print

UPDATES IN SOFTWAREPAKKET POWERMILL 2019 GEDEMONSTREERD

4D CAM houdt user meetings bij Seco Tools

Zoals bij alle grote updates in de softwarepakketten die het bedrijf in de Benelux verdeelt, hield 4D CAM opnieuw een paar 'user meetings' voor de klanten die deze software gebruiken. Dit keer ging het om het PowerMill CAD/CAM-pakket, waarvan Autodesk eind maart de 2019-versie lanceerde. Een medewerker van de ontwikkelaar demonstreerde de nieuwigheden en beantwoordde de vragen van de aanwezigen. De 'user meetings' vonden in ons land plaats bij Seco Tools, dat zelf klant is van 4D CAM en hiermee graag een partnerschap opzet.

 

“AANZIENLIJKE TIJDWINST"

Bart Waegemans, CommScope
Bart Waegemans, CommScope

Bart Waegemans werkt in de toolshop van CommScope in Kessel-Lo, dat actief is inde fibertechnologie. Hij programmeert de verspaningsopdrachten, maar staat ook zelf aan een drieassige freesmachine. Hij heeft al vijftien jaar ervaring met PowerMill. “Ik werk nu nog met versie 2018, maar heb versie 2019 alvast gedownload, om die dan binnenkort effectief te gebruiken. Vooral de set-up lijkt mij een handige nieuwe functie. Daarmee kun je diverse identieke werkstukken in één keer programmeren. Dat zal een aanzienlijke tijdwinst betekenen." Waegemans komt graag af op deze user meetings. “Zo ben je weer helemaal mee. Bovendien is het een prima gelegenheid om eens enkele conculega's te ontmoeten."

 

 

 

 

 

 

 

“GEBRUIKSVRIENDELIJKER"

Alain Verslype, Innodema
Alain Verslype, Innodema

Alain Verslype is CAM-engineer bij Innodema, een tandtechnisch labo uit Oostende. Zij frezen er vijfassig; zowel ferro (titanium of kobalt-chroom), als non-ferro (zirkonium of PMMA). Hij werkt nu al vijf jaar met de PowerMill software. “Ik gebruik momenteel een versie uit 2015. Die draait op de achtergrond; als hoofdsoftware gebruiken we DentMill. Voorlopig blijft dit voldoende voor de producten die wij nu fabriceren. Toch wou ik hier nu al aanwezig zijn, om alvast op de hoogte te zijn van de nieuwigheden die op ons afkomen. Het is mij vooral opgevallen dat de nieuwe interface gebruiksvriendelijker geworden is. Je hoeft nu in mindere mate een specialist te zijn om tot het gewenste resultaat te kunnen komen."

4D CAM

4D CAM

BEEKVELDSTRAAT 67/bus 1
9300 AALST
+3253804503
+3214226235
www.4dcam.be