naar top
Menu
Logo Print

CZL Tilburg viert 40e verjaardag

Totaalpakket voor oppervlaktebehandelingen
magazine

Sinds de oprichting in 1978 door Mari van Laarhoven is CZL Tilburg uitgegroeid tot dé specialist in oppervlaktebehandelingen. CZL staat al jarenlang bekend voor haar speerpunten kwaliteit, levertijd en service.
CZL Tilburg heeft een totaal pakket aan oppervlakte behandelingen waarin cosmetische, corrosiewerende, harde en slijtvaste lagen dagelijks worden toegepast voor klanten uit de gehele industrie. Daarnaast specialiseert het zich in voor- en nabewerkingen, zoals rond-, vlak- en profielslijpen. Ook de volledige reparatie van uw kostbare deel neemt CZL Tilburg voor haar rekening.
De nieuwste activiteit van CZL Tilburg is het Ultra High Speed Laser Cladden, een techniek om delen snel en doeltreffend te voorzien van een (versmolten) laag. Er komen steeds meer nieuwe poeders op de markt die met Ultra High Speed Laser Cladden toegepast kunnen worden, wat de klant volop de keuze geeft om de juiste laag te kiezen die hij zoekt.
CZL Tilburg werkt ook met HVOF gespoten lagen. Met deze techniek bijna altijd een oplossing te vinden voor de problemen van onze klanten. HVOF is toepasbaar op nieuwe delen of op herstellingen. CZL Tilburg heeft ook de voor- en na behandeling in huis van deze aangebrachte lagen. Indien gewenst kunnen de aangebrachte lagen op maat en ruwheid gebracht worden door middel van slijpen, bandschuren of machinaal polijsten.
De klantgerichtheid, voortdurende innovatie, grote flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en de traditionele waarden van een familiebedrijf maken van CZL Tilburg dé partner voor uitdagende klussen!
Meer informatie op de website www.CZLtilburg.nl.