naar top
Menu
Logo Print

BENDERTECHNIEK: FULL SERVICE VAN VERSPANINGSMACHINES

Vanuit Hamont-Achel in het noorden van Vlaanderen, bedient Bendertechniek bvba haar klanten door geheel België. Zij leveren, onderhouden en reviseren draai-, frees- en slijpmachines voor de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Met 55 jaar ervaring zijn zij een ervaren speler op de markt van verspaningsmachines.

BENDERTECHNIEK BVBA

foto bedrijfBendertechniek is een full-service bedrijf in het leveren, onderhouden en reviseren van verspaningsmachines. Dagelijks zijn de verkoopadviseurs onderweg om klanten te adviseren over de juiste machine voor diens specifieke situatie. Daarbij zijn de servicemonteurs iedere dag actief met uitvoeren van onderhouds- en revisiewerkzaamheden. Ons serviceteam is bovendien vanuit het kantoor actief in het organiseren van onderdelen en het beantwoorden van technische vragen.

MACHINEERING 2019

Tijdens de Machineering 2019 in Brussel zal Bendertechniek, op stand C40, een aantal geavanceerde machines tentoonstellen. Er zal een Matsuura MX-330 10 APC machine worden getoond. Dit 5-assige bewerkingscentrum is uitgerust met een palletwisselaar met een capaciteit van 10 pallets. Dit maakt de machine één van de meest compacte 5-assige bewerkingscentrums met palletwissel, in zijn klasse. Naast deze freesmachine zal een multitasking machine van Muratec worden getoond. De MT100 iT2 is een dubbelspillige draaimachine met twee turrets. Bovendien is de machine voorzien van een gantryloader, voor het ontladen van de producten. Kortom, beide 24/7 machines zijn voorzien van automatisering vanaf fabriek voor een hoge betrouwbaarheid en continuïteit.

CONTACT

Wanneer u Bendertechniek tijdens de beurs, op stand C40, met een specifieke vraag wilt bezoeken, is het mogelijk om daar een afspraak, tijdens één van de beursdagen, voor in te plannen. Wilt u liever voor of na de beurs afspreken? Neem dan contact met ons op.

PRODUCTGAMMA

- Draaimachines
- Freesmachines
- Multitasking machines
- Slijpmachines

MERKEN

- Averex
- Kao Ming
- Colchester
- Lagun
- Geminis
- Matsuura
- Ger
- Muratec
- GMTK
- Rema Control
- Hankook
- YCM
- Hwacheon
- Zayer
- Joen Lih
- Juaristi

BENDERTECHNIEK

BENDERTECHNIEK

REMISE 7
3930 HAMONT
+3211574816
-