naar top
Menu
Logo Print

Van Leeuwen Group viert 40e verjaardag in Azië

Plannen voor versterking regionale hoofdkantoor in Singapore
magazine

Van Leeuwen Pipe and Tube in Singapore vierde vandaag haar 40-jarig bestaan en kondigde een verdere versterking aan van haar regionale hoofdkantoor in Singapore voor de regio Azië-Pacific. Van Leeuwen Singapore groeide van een tweemanskantoor in 1979 uit tot Van Leeuwen’s grootste voorraadhoudende distributiecentrum in Azië-Pacific.
Naast verkoopkantoren en distributiefaciliteiten in China, Thailand, Maleisië, Indonesië en Australië investeerde Van Leeuwen verder in een extra voorraadfaciliteit in Johor, Maleisië. Ook de opslagcapaciteit in Sydney wordt uitgebreid.
Het regionale hoofdkantoor van Van Leeuwen in Singapore maakt deel uit van een wereldwijde projectorganisatie binnen Van Leeuwen die de kennis en expertise van de wereldwijde projectteams in Azië-Pacific, Noord-Amerika en Europa combineert. Als projectmanagementhub voor de regio is Van Leeuwen Singapore in staat om grote, internationale ingenieursbureaus te bedienen voor complexe CAPEX-projecten.
De Van Leeuwen-bedrijven in de regio Azië-Pacific vormen een belangrijk onderdeel van het wereldwijde netwerk van Van Leeuwen en droegen in belangrijke mate bij aan de positieve resultaten van de Van Leeuwen-groep in 2018. De algemene marktomstandigheden in de olie- en gasindustrie verbeteren, vooral in Zuidoost-Azië. Hierdoor is Van Leeuwen positief over de vooruitzichten voor de komende jaren.
"Niet alleen bestaat Van Leeuwen 95 jaar, we vieren ook 40 jaar aanwezigheid in Azië”, zegt Joop Sassen, CEO van de Van Leeuwen Buizen Groep. “Onze bedrijven in de regio Azië-Pacific zijn van kracht naar kracht gegaan en hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het resultaat van onze Groep. Ik heb er alle vertrouwen in dat Van Leeuwen door verdere versterking van onze projectteams in Singapore in Azië zal blijven groeien, met de steun van haar medewerkers, klanten, leveranciers en andere zakelijke relaties."

VAN LEEUWEN BUIZEN GROEP

VAN LEEUWEN BUIZEN GROEP

+3222554100
+3222554114